Matematik

Hjælp ønskes.

13. februar 2011 af LilleEe (Slettet)

En bevægelse er givet ved parameterfremstillingen
x=-t
y=3+2t
z=-1-2t

Bestem hastighedsvektor og fart. Hvilken type er banekurven?


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hastighedsvektoren er

v(t) = r'(t) = (x'(t) ; y'(t) ; z'(t))

Farten er |v(t)|.

Man skulle kunne genkende parameterfremstillingen for en ret linie.


Skriv et svar til: Hjælp ønskes.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.