Fysik

krafter

16. februar 2011 af Emma1991 (Slettet)

 jeg skal finde en bils acceleration ud fra den kraft den påvirkes af og dens masse. gennemsnitskraften er på 2 N pg dens masse er på 0.4kg

dvs. a=F/m => 5m/s^2

b) Hvis bilen accelerer fra hvile til 0.3 m/s, hvor længe påvirkes den så af kraften?

og her går det galt for mig, jeg ved simpelthen ikke hvilken formel jeg skal bruge


Brugbart svar (2)

Svar #1
16. februar 2011 af peter lind

Δv = a*Δt


Svar #2
18. februar 2011 af Emma1991 (Slettet)

jeg har jo kun a? så hvordan finder jeg hastigheden? føler jeg mangler en oplysning..


Brugbart svar (2)

Svar #3
18. februar 2011 af mathon

evt. skrevet

                           t = m·Δv / F = (0,4 kg)·(0,3 m·s-1) / (2,0 kg·m·s-2) =


Brugbart svar (1)

Svar #4
19. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#0

Er det en bil, du betragter her? Med en masse på 0,4kg? Det må være en ny letvægtsmodel.


Brugbart svar (1)

Svar #5
19. februar 2011 af mathon

                   ...overvejelser over barneværelsets foreteelser...      :-)


Skriv et svar til: krafter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.