Matematik

rumgeometri!! er gået i stå!

06. marts 2011 af Gitse (Slettet)

 Hej, jeg har brug for hjælp! Jeg kan ikke løse den sidste del af opgaven:

Planen α1 har ligningen: 2x+y-3z=3 og linjerne m og na har parameterfremstillignerne:

m: [x]y]z]=[t][−2][-1]]+t*[[0][2][1]] og na: [[x][y][z]]=[[3][4][4]]+s*[[2*a*S][−2][0]], hvor a er et tal.

A) Angiv koordinaterne til skæringspunktet S mellem m og α1, og den spidse vinkel, som m danner med α1.
HAR LAVET

B) Planen α2 indeholder punktet S og står vinkelret på linjen m.
HAR LAVET

C) For hvilken værdi af a er linjen na parallel med α2.
HAR LAVET

D) For hvilken værdi af a skærer linjen na linjen m? Angiv for den fundne værdi af a, skæringspunktet Q's koordinater.
Her er jeg gået i stå!!

På forhånd tak!


Svar #1
06. marts 2011 af Gitse (Slettet)

 nogle som kan hjælpe mig! please!! har brug for hjælp!!


Skriv et svar til: rumgeometri!! er gået i stå!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.