Matematik

Er det rigtigt?

06. marts 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

2a+3a+4a+5a=14a

2a-4a+6a=4a

a+a+2a-2a+2=2a+2

6b-5b-4b-3b=-6b

4b+6b+8b-10b=8b

x/2=1/4  x=1/2

Beregn arealet af kvadratet når sidelængden er 7cm.49cm^2

Er det rigtigt?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er rigtigt. Det er jo mest et spørgsmål om at tælle a'er og b'er.


Svar #2
06. marts 2011 af pige24 (Slettet)

Det hele?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er jo underforstået, når man skriver, at det er rigtigt.


Skriv et svar til: Er det rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.