Matematik

Er det rigtigt?

22. marts 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Forkort ved at bruge bogstaver som variable.

a En gruppe med 3 drenge og 2 piger sammen med en anden gruppe med en dreng og 4 piger.

B 20 kakaomælk til hver af ugens fem skoledage i 40 uger.

C 3 stykker kridt om dagen til hver lærer i 200 skoledage

D 14 bøger til hver elev i hver af de 3 7.klasser på skolen.

Angiv en grundmængde for de variable.

E Om en tings højde,x,ved man at x+3=5

Reducer

F 2a*4+3-3a=8a+3-3a=5a+3

a 6piger +4drenge eller 6p+4d

B 20k til hver af ugens 5s i 40u

C 3k om dagen til hver lærer i 200s

D 14b til hver af de 3k

E 2

Har jeg lavet rigtigt?

Tak på forhånd.


Svar #1
22. marts 2011 af pige24 (Slettet)

Kan nogen hjælpe?


Skriv et svar til: Er det rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.