Matematik

Eksponentiel udvikling

06. april 2011 af hejsø (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bevis at grafen for y=b*a^x er en ret linje i enkeltlogaritmisk koordinatsystem efter samme opskrift som ovenfor. Det er nødvendigt først at forklare hvad logaritmisk skala og enkeltlogaritmisk koordinatsystem er samt deres karakteristika.

Her har jeg virkelig brug for hjælp. Nogen som kan hjælpe mig??? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2011 af mathon

                                             y = b·ax            a,b>0

                                             log(y) = log(ax) + log(b)

                                             log(y) = log(a)·x + log(b)
undertiden skrevet
                                             Y = A·x + B                                    i enkeltlogaritmisk koordinatsystem

med ækvidistant x-akse
og logaritmisk y-akse


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.