Matematik

SUM

09. april 2014 af aldi0096 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvilke to på hinanden følgende hele tal giver summen 863 ? ____ + ____ = 863 

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Kald det mindste af tallene for x. Det hele tal, der følger lige efter, er x+1. Løs så ligningen

      x + (x+1) = 863 .


Svar #2
09. april 2014 af aldi0096 (Slettet)

431 + 432 = 863 

Og mange tak


Skriv et svar til: SUM

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.