Matematik

Rumfang

19. april 2014 af Royamalik (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Jeg skal beregne rumfanget af en kasse, men ved ikke hvordan.
Hjææælp!

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2014 af peter lind

Rumfang = længde*bredde*højde


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2014 af 123434 (Slettet)

F.eks

Længde:10cm

højde:5cm

bredde:15cm

10cm*5cm*15cm=750cm3


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2014 af 0Happy0 (Slettet)

H*L*B = facit af Rumfang

Skriv et svar til: Rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.