Matematik

Spørgsmål

28. april 2014 af Karlse - Niveau: 7. klasse

LInket til opg https://www.yumpu.com/da/document/view/18515442/fsa-maj-juni-2001-problemregning-gabordk det er 3,3 men jeg har lavet den på en måle det jeg skal spørger om det er jeg har ganget arealet af parcelhusgrunden med 67 altså  33788000 cm2 * 67 = 2263796000 cm2 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Du har det samme kørende i denne tråd:

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1471758#1471825

Du skal gange grundens areal med højden af nedbørsmængden. Da grundens areal er beregnet i m2, skal nedbørsmængden omregnes til m for at få rumfanget i m3. Det svar har du også fået i din anden tråd.

Fortsæt hellere diskussionen i den oprindelige tråd i stedet for at oprette en ny trd om det samme.


Svar #2
28. april 2014 af Karlse

Nej, nemlig arealet er begregne i cm2. Men hvordan omregner jeg 2263779600 cm2 til kubikmeter og arealet er målt i cm2


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Benyt, at 1m = 100cm .


Svar #4
28. april 2014 af Karlse

33788000 cm = 337880 m3   67 cm = 0,67 er det ikke rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Arealet af grunden er A = 3378,8 m2 , og højden af nedbøren er h = 0,67m.

1 m = 100 cm

1 m2 = (100 cm)2 = 10.000 cm2

1 m3 = (100 cm)3 = 1.000.000 cm3


Svar #6
28. april 2014 af Karlse

Er det ikke så 3378,8* 0,67 = 2263,8


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#6

Ja, hvis du angiver enheden som m3 .


Svar #8
28. april 2014 af Karlse

Jes det jeg ogs[ men glemte bare lige at skrive det her Men Mange Mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: Spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.