Matematik

Opgave 4 - rumfang af pullerten

05. maj 2014 af madsfck (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe med opgave 4b i den vedhæftet fil? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2014 af mathon

Til bestemmelse af parabelkoefficienterne

                  a,b og c
har du punkterne
                                  \small \left ( 0,175 \right ), \left ( 500,175 \right )\; og\; \left ( 250,120 \right )
               


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2014 af mathon

          \small \small \small \small f(x)=ax^2+bx+c=a\left (x-\left (\frac{-b}{2a} \right ) \right )^2+\left (175-a\cdot \left (\frac{-b}{2a} \right )^2 \right )

                                     \small \frac{-b}{2a}=250

                                      \small 175-a\cdot \left (\frac{-b}{2a} \right )^2=120


Skriv et svar til: Opgave 4 - rumfang af pullerten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.