Matematik

Indfør passende variable

24. maj 2014 af Bobsburgers (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa.
Jeg har spørgsmålet:
Peter har vundet 25000 kr. i Lotto. I stedet for at bruge pengene indsætter han gevinsten på en konto, hvor han får 4,5% i rente pr. år.

Indfør passende variable, og opstil en model, der beskriver udviklingen i kontoens indestående.

Jeg ville bare høre om man både kunne bruge den eksponentielle funktion ELLER renteformlen?

Altså kan begge bruges? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2014 af AskTheAfghan

Begge er da ens (forskellige navne). Ja, du kan bruge det.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. maj 2014 af mathon


                K_n=K_o\cdot \left ( 1+r \right )^n=K_o\cdot a^n


Skriv et svar til: Indfør passende variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.