Matematik

Rigtigt løst?

26. maj 2014 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej SP. er der en der vil se om dette er rigtigt:

h udtrykt ved x:

h = \frac{9}{x^{2}}

Arealet:

A = x\cdot h +x\cdot h+x^{2}

Arealet ved x:

A(x) = x\cdot (\frac{9}{x^{2}}) + x\cdot (\frac{9}{x^{2}}) + x^{2}

A(x) = \frac{9x}{x^{2}} + \frac{9x}{x^{2}} + x^{2}

A(x) = \frac{18x}{x^{2}} + x^{2}

A(x) = \frac{18}{x}+x^{2}


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er korrekt. Udtrykket for A(x) skal så reduceres færdigt. OK, det blev det så til sidst.


Skriv et svar til: Rigtigt løst?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.