Matematik

VIGTIGT! SKAL AFLEVERES PÅ MANDAG!

06. september 2014 af laur3971 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej, jeg står over for et stort problem.. 
Hvordan finder jeg radiussen af en pude, når jeg kun ved hvad rumfang og højden er?
Rumfang= 8478           Højden= 12 cm


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. september 2014 af mathon

Puden er cylinderformet.

Brug formlen for rumfanget af en cylinder.


Svar #2
06. september 2014 af laur3971 (Slettet)

Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2014 af Mat4123 (Slettet)

V = pi* r^2 * h

8478 = 3,14* r^2 * 12

Isolér så r2


Svar #4
06. september 2014 af laur3971 (Slettet)

Mat4123, jeg kender jeg ikke R :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. september 2014 af Mat4123 (Slettet)

Bemærk at det skal være lille r.

Hvis du isolerer r i formelen, kan du beregne r.


Skriv et svar til: VIGTIGT! SKAL AFLEVERES PÅ MANDAG!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.