Matematik

sand/falsk igen

20. september 2014 af volume (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Denne burde da være falsk c) ∃y∈R ∀x∈R : ((x = 0 V x = 1) ⇒ x = y2) , da man kun må vælge en y værdi, og der eksisterer ikke en y værdi som medfører at x = 0 v x=1:) ????


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2014 af LeonhardEuler

Den er falsk.

Der eksisterer et y tilhørende mængden af de reelle for alle x tilhørende mængden af de reelle tal således for x lig med 0 eller for x lig med 1 medfører at x er lig med kvadratet på y.  


Svar #2
20. september 2014 af volume (Slettet)

forklaring:) man må jo kun vælge et y, da ∃y betyder der kun eksisterer et y... 


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2014 af LeonhardEuler

Jeg læste den omvendt: altså som  ∀x∈R ∃y∈R  ...  , hvor den selvfølgelig  vil være korrekt.

Det er korrekt hvad du skriver! Den er falsk i dette tilfælde.


Svar #4
20. september 2014 af volume (Slettet)

nåh ja tak :) 


Skriv et svar til: sand/falsk igen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.