Matematik
Sammenhæng.
25. september 2014 af
Historiesej (Slettet)
-
Niveau: 8. klasse
Jeg sidder med en opgave side der hedder 2. Skoletasker på internettet
Jeg sidder fast i opgave 2.3 er der nogle der kan hjælpe mig?
Opgaven lyder
Indtegn på millimeterpapir dennrette linje der viser sammenhængen mellem $ og CNY
100$=540 kr.
100$=700CNY
Jeg sidder med en opgave side der hedder 2. Skoletasker på internettet
Jeg sidder fast i opgave 2.3 er der nogle der kan hjælpe mig?
Opgaven lyder
Indtegn på millimeterpapir dennrette linje der viser sammenhængen mellem $ og CNY
100$=540 kr.
100$=700CNY
Skriv et svar til: Sammenhæng.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
