Matematik

Rundt i terrænet

28. september 2014 af adrianguldmannwagnermikkelsen (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Første dag Rasmus er på ski er temperaturen -8 grader c i byen.

Temperaturen falder 0,5 grader c for hver 100 m man kommer op

Hvilken temperatur er der på bjertoppen (1470m op)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2014 af kieslich (Slettet)

Temperaturfald =  -0,5o /100m = -0,005o/m

Toptemperaturen = bytemperatur + temperaturfald*højde


Skriv et svar til: Rundt i terrænet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.