Matematik

Vægt, kropslængde

08. oktober 2014 af Emily1201 (Slettet) - Niveau: C-niveau
NØDVENDIGT ! Kan ikke finde ud af denne opgave og har brug for hjælp hurtigst så muligt.


Vægten af en hest kan med god tilnærmelse beregnes ved følgende formel

Vægt = gjordemål^2 • kropslængde/ 11880

Hvor gjordmålet rundt om hesten og kropslængden måles i cm, og vægten måles i kg.

A) bestem vægten af en hest med et gjordmål på 180 cm og en kropslængde på 160 cm.
bestem gjordmålet af en hest med en kropslængdr på 150 c og en vægt på 350 kg.

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2014 af mathon

A)
      1)    

                             v=\frac{l\cdot g^2}{11880}=\frac{160\cdot 180^2}{11880}

      2)    

                       Isoler g og beregn.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2014 af mathon

2)
                     g=\sqrt{\frac{11880\cdot v}{l}}


Svar #3
08. oktober 2014 af Emily1201 (Slettet)

#1 #2

Tak skal du have!!

Skriv et svar til: Vægt, kropslængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.