Matematik

Hej dejlige mennesker <3

09. november 2014 af Aadel (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg sidder nu her foran min pc, og er gået fuldstændigt i stå. Jeg er igang med en matematik aflevering, som skal afleveres i aften, klokken 23:30. Hvis der er en sød sjæl, der gider at bruge tiden på at hjælpe, vil det være en stor gave for mig..

Takker så mange gange på forhånd :)

 

Opgaven lyder:

En person springer ud fra en flyvemaskine. I 100 meters højde over jorden udløses faldskærmen. Herefter kan personens højde over jorden beskrives ved funktionen h(t)=200-6.0*t+27.5*(?^(-1.6*t)-1), hvor højden h måles i meter, og tiden t efter udløsningen af faldskærmen måles i sekunder.

a) Bestem personens højde over jorden 2.0 sekunder efter udløsningen af faldskærmen.


b) Hvor længe varer det fra udløsningen af faldskærmen, til personen laner?


c) Bestem faldhastigheden 2.0 sekunder efter udløsningen af faldskærmen? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. november 2014 af CarstenMatsson (Slettet)

a)

Sæt t=2 i funktionen 

b)

Sæt funktionen lig nul da h(t)=højden i meter

c)

Differentiér funktionen og brug dette til at beregne kurvens hældning ved det du normalt ville betragte som x=2.


Svar #2
09. november 2014 af Aadel (Slettet)

Tak for hjælpen. Det var sødt af dig. :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2014 af CarstenMatsson (Slettet)

Ingen årsag :)


Skriv et svar til: Hej dejlige mennesker <3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.