Matematik

Eksponentiel udvikling

13. november 2014 af Yeew (Slettet) - Niveau: C-niveau

En eksponentiel udvikling vokser med 30% pr. x-enhed.

Bestem grundtallet a. 1+0,30=1,30 . Hvor mange procent vokser y  når x vokser med 2

Jeg har gjort således: 1,30^2 =1,69 1,69-1=69% Er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er korrekt.


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.