Kemi

Isolering af tiden

30. november 2014 af NicX94 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har formlen:

1/A = k * t + 1/A0

Og da jeg er en dør til matematik, kan jeg ikke finde ud af at isolere t

på forhånd tak for hjælpen ^^


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2014 af Zall

1/A = k * t* + 1/A0
1/A - 1/A0 = k * t
t = (1/A - 1/A0)/k


Skriv et svar til: Isolering af tiden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.