Matematik

Kan det passe?

02. december 2014 af paulinahansen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg skal løse f'(x)=0 for denne funktion: f´(x)=16x-32

Kan det passe at dne kun har en løsning, hvilket er x=2?


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. december 2014 af peter lind

ja


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. december 2014 af PeterValberg

ja

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
02. december 2014 af paulinahansen (Slettet)

Mange tak! :)


Svar #4
02. december 2014 af paulinahansen (Slettet)

Hvad med denne: f´(x)=5/x-1

Hvordan vil i beregne denne?


Svar #5
02. december 2014 af paulinahansen (Slettet)

Jeg ville sige - (x-5/x)=5


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. december 2014 af peter lind

#5 tyder på at det du skriver i #4 er forkert. Der skal muligvis stå 5/(x-1) Hvis det er tilfælde har ligningen f'(x) = 0 ingen løsninger


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Se https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1548675#1548738 hvor din "læsefælle" har samme ligning, med samme løsningsforslag.


Svar #8
02. december 2014 af paulinahansen (Slettet)

Ja, det er mig der skrev der også. :) 


Svar #9
02. december 2014 af paulinahansen (Slettet)

Det jeg mente var f´(x)=(5/x)-1


Brugbart svar (0)

Svar #10
02. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

#8

Og du fik jo så svaret i din anden tråd.


Svar #11
02. december 2014 af paulinahansen (Slettet)

Ja præcis. Kan dog ikke slette denne tråd. en skam hehe


Skriv et svar til: Kan det passe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.