Matematik

Rumfang

08. december 2014 af CecilieB1 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej. 
Jeg har lidt problemer med følgende: Is har massefylden 917 kg/m3 - Hvor stort er rumfanget af en isblok på 2000 kg?
Håber i kan hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

Divider massen med massefylden

        V = m / ρ


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. december 2014 af mathon


             

                     V=\frac{m}{\varrho }=\frac{2000\; kg}{917\; \frac{kg}{m^3}}
  


Svar #3
08. december 2014 af CecilieB1 (Slettet)

Er det noget man divider? Fordi jeg har prøvet det, men jeg synes ikke der giver mening rumfanget kun er 2.18


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja, det er korrekt, at man dividerer som anvist i #1. Rumfanget bliver så 2,18 m3 .


Skriv et svar til: Rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.