Matematik

Simpel integration

16. januar 2015 af telgård (Slettet) - Niveau: A-niveau

Godaften 

Hvordan kan jeg indse det sidste lighedstegn er gældende?

\mu =...=\left [ \frac{e^{-kt}}{-k} \right ]_{0}^{\infty }=\frac{1}{k}


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at hvis k > 0 , gælder der  e-kt → 0 for t → ∞ .


Svar #2
17. januar 2015 af telgård (Slettet)

Tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Simpel integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.