Matematik

Hjælpe til Projekt om monotoniforhold

24. januar 2015 af nono88 - Niveau: B-niveau

vedhæfter fil

Vedhæftet fil: 1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2015 af mathon

                       \small \small f(x)=x\sqrt{x}+x=x^{\frac{3}{2}}+x\; \; \; \; \; \; \; x\geq 0

                       \small f{\, }'(x)=\frac{3}{2}\cdot x^{\frac{1}{2}}+1=\frac{3}{2}\sqrt{x}+1

gennemsnitlig væksthastighed:

                                 \small \small \frac{f{\, }'(4)-f{\, }'(0)}{4}=\frac{\frac{3}{2}\cdot \sqrt{4}+1-\left ( \frac{3}{2}\cdot \sqrt{0}+1 \right )}{4}=\frac{3}{4}

den momentane væksthastighed
for xo = 2:
                                                       \small f{\, }'(x)=\frac{3}{2}\sqrt{2}+1


Svar #2
24. januar 2015 af nono88

Mange tak

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. januar 2015 af mathon

den momentane væksthastighed
for xo = 2:
                                                       \small \small f{\, }'(2)=\frac{3}{2}\sqrt{2}+1


Svar #4
28. januar 2015 af nono88

Mange tak :)

 


Skriv et svar til: Hjælpe til Projekt om monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.