Matematik

sidste

26. februar 2015 af louisehanseen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

nogen som kan hjælpe med den sidste opgave? opgave b. 

Vedhæftet fil: hohoho.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2015 af mathon

\! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! f{\, }'(x)=-10,4801\cdot \left ( 0,0329\cdot e^{0,0329\cdot x}-0,0329 e^{-0,0329\cdot x}\right )=-0,344795\cdot \left (e^{0,0329\cdot x}-e^{-0,0329\cdot x} \right )


Skriv et svar til: sidste

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.