Fysik

radioaktivitet

23. marts 2015 af flowerpowerpigen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Se vedhæftede fil. Jeg ved ikke hvordan jeg skal beregne dette. 

Vedhæftet fil: Udklip 1.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
23. marts 2015 af mathon


                 A(t)=A_0\cdot e^{-k\cdot t}

                 e^{k\cdot t}=\frac{A_0}{0,75\cdot A_0}

                 k\cdot t=\ln\left (\frac{4}{3} \right )

                 t=\frac{1}{k}\cdot \ln\left (\frac{4}{3} \right )

                 t=\frac{T_{\frac{1}{2}}}{\ln(2)}\cdot \ln\left (\frac{4}{3} \right )

                 t_{alder}=\left ( 5770\; \aa r \right )\cdot \frac{\ln\left (\frac{4}{3} \right )}{\ln(2)}

               


Skriv et svar til: radioaktivitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.