Fysik

Radioaktivitet

29. april 2015 af Elias1991 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej

Kan jeg få hjælp til opg 3 c

Jeg har vedhæftet et billed af opgaven

På forhånd tak
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
29. april 2015 af Heptan

Sæt N = 0,1 N0 og bestem tiden t


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2015 af mathon

3c)
                    m(t)=m_0\cdot \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{t}{2,6\; \aa r}}

                    1\; g=(10\; g)\cdot \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{t}{2,6\; \aa r}}

                    10^{-1}= \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{t}{2,6\; \aa r}}      som logaritmeres

                    \frac{-1}{\log\left ( \frac{1}{2} \right )}= {\frac{t}{2,6\; \aa r}}

                   t=\frac{1}{\log\left (2 \right )}\cdot \left ( 2{,}6\; \aa r \right )

                    


Skriv et svar til: Radioaktivitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.