Kemi

koncentrationsforholdet være mellem eddikesyren og natriumacetat

16. maj 2015 af AnnaJ4700 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan skal koncentrationsforholdet være mellem eddikesyren og natriumacetat for at opnå den korrekte pH? Hvordan beregnes dette eller er mere ude efter fremgangsmåden 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2015 af mathon

koncentrationsforholdet:

                                              \frac{\left [ CH_3COO^- \right ]}{\left [CH_3COOH \right ]}=10^{\; pH-4{,}75}


Skriv et svar til: koncentrationsforholdet være mellem eddikesyren og natriumacetat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.