Matematik

integralregning for rumfang..

17. maj 2015 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: B-niveau

nogen der kan hjælpe?

Vedhæftet fil: rumfang.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2015 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2015 af peter lind

løs ligningen ∫01πf(x)2dx = 4


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. maj 2015 af SuneChr

Find a af ligningen

\pi \int_{0}^{1}\left ( x^{0,2}+a \right )^{2}\: \textup{d}x\: =\: 4


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. maj 2015 af SuneChr

Hedder funktionen

f(x)=\sqrt[5]{x}+\frac{\sqrt{7\pi \left ( 1008-5\pi \right )}-35\pi }{42\pi }

fås rumfanget 4 (exact) .


Svar #5
21. maj 2015 af Ellapigen (Slettet)

kan det passe, at a er 0,286?


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. maj 2015 af SuneChr

Ja.
a = 0,286219378643...


Skriv et svar til: integralregning for rumfang..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.