Matematik

er det her rigtigt

20. maj 2015 af FCBARCELONA12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

er det her rigtigt? det jeg har lavet. 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2015 af Toonwire

Det er rigtigt nok :)

\sqrt{1^2+1^2+3^2}=\sqrt{11}=3.3166


Svar #2
20. maj 2015 af FCBARCELONA12 (Slettet)

Tak :) 

Kan du hjælpe med den her opgave? Jeg forstår ikke helt hvad jeg skal gøre.

Jeg har prøvet at tegne grafen som opgaven viser, men den ser ikke ud til at være rigtig, fordi funktionerne ikke går igennem {2,1}.

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. maj 2015 af Krable (Slettet)

Du får givet den afledte med hensyn til x.  de er givet ved

\frac{dy}{dx}=1/2 \\ \frac{dy}{dx}=1/4 x \\ \frac{dy}{dx}=1/2 y 

Og dit punkt er p=(2,1). jamen så må deres hældninger være  1/2, 1/2, 1/2. Hvilke kurver der svarer til hvilke ligninger ses  ud fra hældingen. F. eks svarer den første ligning til den linæer funktion, da den har konstant hældning 1/2.


Skriv et svar til: er det her rigtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.