Matematik

Eksponentiel udvikling

11. juni 2015 af Ismos (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg har til opgave at forklare hvordan man løser en eksponentiel udvikling -> 500*0,98^x=200?

Mange tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2015 af mathon

                              0{,}98^x=\frac{200}{500}=\frac{2}{5}=0{,}4

                               \log(0{,}98)\cdot x=\log(0{,}4)

                               x=\frac{\log(0{,}4)}{\log(0{,}98)}


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.