Matematik

vektorer i plan

18. september 2015 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej nogle der kan hjælpe? forstår ikke hvordan der kan være mange værdier for t?

Vedhæftet fil: hjælp.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2015 af mathon


Svar #2
18. september 2015 af Ellapigen (Slettet)

Ja men forstår ikke det med flere værdier af t?

Svar #3
18. september 2015 af Ellapigen (Slettet)

for der kommer t^2 osv.ud af det?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. september 2015 af mathon

                                \overrightarrow{m}\cdot \overrightarrow{n}=10

                          \begin{pmatrix}(t-1)\\2t \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix}(2t-3)\\(t+1) \end{pmatrix}=10

                            (t-1)(2t+3)+2t(t+1)=10

                            4t^2-3t+3=10

                            4t^2-3t-7=0


Svar #5
18. september 2015 af Ellapigen (Slettet)

Så t = 7/4 eller x = -1

Skriv et svar til: vektorer i plan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.