Fysik

hvordan beregner jeg massen

21. september 2015 af Batman9mom (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan beregner jeg massen (m)

jeg kender hastigheden g

og højden h

g=6m/s

h=15,27

m=


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2015 af mathon


Svar #2
21. september 2015 af Batman9mom (Slettet)

nej. det er et enkelt spørgsmål


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2015 af mathon

Så er opgaveteksten i #0 utilstrækkelig.

g bruges ikke for hastighed!

Formentlig menes
                                       Epot
                                    
m =   --------
                                       g · h


Skriv et svar til: hvordan beregner jeg massen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.