Matematik

Den sidste spørgsmål, 3.3

27. september 2015 af okayholy (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude, jeg er virkelig dårlig til matematik og har en opgave for til i dag, har omrking 20 min. så e sød sjæl der kan klarer den her opgave?

fra 3.3 til 3.4 zom gerne ind hvis du ikke kan læse hvad der står

MANGE TAK


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

3.3

Højde: 0,5 * 12 * 26,2 mm = 157,2 mm = 15,72 cm

Bredde og dybde: 3 * 26,2 mm = 78,6 mm = 7,86 cm

Rumfang: 15,72 cm * 7,86 cm * 7,86 cm = ....cm3

3.4

350 * 79,89/100 = ....dkr


Skriv et svar til: Den sidste spørgsmål, 3.3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.