Matematik

Km og m

30. oktober 2015 af kanduhjælpemig2 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Inden eleverne kan gå på efterårsferie, afholder skolen det traditionsrige motionsløb.

Løberuten er 1250 meter lang.

Hvor mange runder skal en elev løbe, hvis eleven skal løbe 10 km?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2015 af Moderatoren

Hvor mange meter er 10 km?


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2015 af mathon

Eleven skal løbe 10000 m
Èn runde er på 1250 m.

10 runder er på 12500 m, hvilket er 2500 m for meget.

Hvordan udregnes antal runder?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2015 af mette48 (Slettet)

eleven skal løbe 10 km = 10000 m

antal runder  10000/1250


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2015 af mathon

antal runder
                        \frac{10000\; m}{1250\: \frac{m}{runde}}=\frac{10000}{1250}\; runder


Skriv et svar til: Km og m

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.