Matematik

rumfang

19. november 2015 af ninna0764 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej hvordan finder jeg breden af en kasse når jeg har rumfang

L= 45 cm

H=50 cm

B =?

rumfang 56250 cm3          ??????????????

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2015 af mette48 (Slettet)

rumfang = l * b * h

Den ukendte brede kaldes x

56250 = 45 * x * 50             løs ligningen


Svar #2
19. november 2015 af ninna0764 (Slettet)

men hvad skal jeg skrive ind på min lommeregner


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2015 af LilanKahn (Slettet)

Hvordan løser du normalt en ligning?


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. november 2015 af mette48 (Slettet)

56250 = 45 * x * 50             løs ligningen

Det burde du selv kunne finde ud af, du skal løse ligningen ved at dele med 45 og 50 på begge sider af =


Skriv et svar til: rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.