Matematik

Skrive funktion på et enkelt logaritmisk koordinatsystem hjælp.

12. januar 2016 af Hanskristiansen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogle der kan finde ud af at skrive følgende funktion y=42+1,001927264^2 ind på et enkelt logaritmisk koordinatsystem?


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. januar 2016 af Stats

Eneltlogaritmisk koordinatsystem anvendes ved eksponentielle funktioner

 y=42+1,001927264^2 

Funktionen du angiver, er ikke eksponentiel. Og heller ikke lineær, men en konstant.

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
12. januar 2016 af Hanskristiansen (Slettet)

Undskyld det var denne y= 41,9998236 * 1,001927264 ^ x


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. januar 2016 af Stats

Ok.. Sender liger om lidt.

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. januar 2016 af Stats

Værsgo

Enkeltlogaritmisk.png

- - -

Mvh Dennis Svensson

Vedhæftet fil:Enkeltlogaritmisk.png

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. januar 2016 af Stats

Lidt pænere måske?

Enkeltlogaritmisk1.png

- - -

Mvh Dennis Svensson

Vedhæftet fil:Enkeltlogaritmisk1.png

Skriv et svar til: Skrive funktion på et enkelt logaritmisk koordinatsystem hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.