Matematik

Vægt

25. januar 2016 af sine1234567 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har brug for hjælp pls: vedhæftede fil.

Vedhæftet fil: Skærmbillede (29).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2016 af LilanKahn (Slettet)

a) x=20 løs ligningen

b)y=1200 løs ligningen


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2016 af mathon

Skærmbillede (29).png


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2016 af mathon

a)
            y(\mathbf{\color{Red} x})=0{,}0349\cdot \mathbf{\color{Red} x}^{3{,}13}

b)
            x(\mathbf{\color{Red} y})=\left ( \frac{\mathbf{\color{Red} y}}{0{,}0349} \right )^{\frac{1}{3{,}13}}


Skriv et svar til: Vægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.