Matematik

fatter ingenting..

03. marts 2016 af Mm98 - Niveau: B-niveau

En kasse med rumfanget 0,768 m3? er 1,2 m høj og har en kvadratisk grundflade. Bestem sidelængden i grundfladen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2016 af mathon

Brug volumenformlen

                                        V_{kasse}=h\o jde\cdot grundflade

som når grundfladen er kvadratisk med siden x
bliver:

                                         h\cdot x^2=V_{kasse}\; \; \; \; \; \; \; x>0
hvoraf
                                         x=\sqrt{\frac{V_{kasse}}{h}}


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. marts 2016 af Skaljeglavedinelektier

V=l*b*h

Hvis grunfladen er kvadratisk, er længden og bredden den samme. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. marts 2016 af wead (Slettet)

Mathon se dine beskeder hsr sendt en

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. marts 2016 af SuneChr

# 0 Forstår ikke overskriften sammenholdt med opgavens tekst, niveauet og uddannelsestrinet.
Har du læst opgaven, set situationen i opgaven for dig og tænkt lidt over den?
Det samme i  https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1666494  


Skriv et svar til: fatter ingenting..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.