Matematik

Hjælp (igen)!

07. marts 2016 af Anonyminized (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, er denne løsning korrekt?? :)

Vedhæftet fil: Opgave 6.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2016 af fosfor (Slettet)

x x h/2 = 100

dvs

h(x) = 200/x2

Skriv først overfladen som funktion O(h, x) og derefter regn O(x) = O(h(x), x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. marts 2016 af mathon

        h=\frac{200}{x^2}


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. marts 2016 af mathon

                     \sqrt{x^2+h^2}=\sqrt{x^2+\frac{40000}{x^2}}

                     2hx=\frac{400}{x}

Overflade:
                     skråt rektangel + kvadrat + (2 ens trekanter + rektangel)

                     skråt rektangel + kvadrat + (2 ens rektangler)

                     x\cdot \sqrt{x^2+h^2}+x^2+2h x

                    O(x)=x\cdot \sqrt{x^2+\frac{40000}{x^4}}+x^2+\frac{400}{x}\; \; \; \; \; \; 0<x<10


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. marts 2016 af Soeffi


Svar #6
11. marts 2016 af Anonyminized (Slettet)

Mange tak for alle svarene!


Skriv et svar til: Hjælp (igen)!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.