Matematik

Rumfanget (V(D_3) af mængden

04. april 2016 af Sprø (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Så jeg skal finde rumfanget af mængden D_3. Hvad skal jeg gøre?

Vedhæftet fil: kk.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april 2016 af peter lind

med a = x3 og b = x2  får man

V = ∫01ab ∫0x+2y 1 dzdydx


Skriv et svar til: Rumfanget (V(D_3) af mængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.