Kemi

Beregn hastighedskonstanten k3 ved T3 = 633, 2K.

20. september 2016 af Minaxx (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej alle sammen, 

jeg håber at nogen kan hjælpe mig med opgave. 4.2 

jeg har løst opg. 4.1 og svaret er 30,5 kJ/mol

Vh

Vedhæftet fil: opg. 4.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2016 af mathon

Reaktionen er noteret forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2016 af Skaljeglavedinelektier

Spørgsmålet er blevet behandlet før:

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1703604


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2016 af mathon

4.2
                     k_3=e^{\frac{-E_a}{R}\cdot \left ( \frac{1}{T_3}-\frac{1}{T_1} \right )}\cdot k_1


Svar #4
20. september 2016 af Minaxx (Slettet)

Jeg takker jer begge to! :) 


Skriv et svar til: Beregn hastighedskonstanten k3 ved T3 = 633, 2K.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.