Matematik

spørgsmål

01. november 2016 af soer381k - Niveau: B-niveau

jeg skal bestemme regneudtrykket for følgende

s(x)= f(x)+g(x)

d(x)=f(x)-g(x)

p(x) = f(x)*g(x)

k(x) = f(x)/g(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2016 af mathon

Tilsyneladende handler det om differentiation af funktionerne.


Svar #2
01. november 2016 af soer381k

ja


Svar #3
01. november 2016 af soer381k

hvordan mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. november 2016 af mathon

                     s(x)=f(x)+g(x)

                     s{\, }'(x)=f{\, }'(x)+g{\, }'(x)


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. november 2016 af mathon

                    d(x)=f(x)-g(x)

                    d{\, }'(x)=f{\, }'(x)-g{\, }'(x)


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. november 2016 af mathon

                    p(x)=f(x)\cdot g(x)

                    p{\, }'(x)=f{\, }'(x)\cdot g(x)+f(x)\cdot g{\, }'(x)


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. november 2016 af mathon

                    k(x)=\frac{f(x)}{ g(x)}\; \; \; \; \;\; \; g(x)\neq 0

                    k{\, }'(x)=\frac{f{\, }'(x)\cdot g(x)-f(x)\cdot g{\, }'(x)}{ g^2(x)}


Svar #8
01. november 2016 af soer381k

hvad så hvis f(x)=x2-3x-4 og g(x)=x+1


Skriv et svar til: spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.