Matematik

Differentiere funktioner HJÆLP!!!!!!!

24. november 2016 af sofialarson1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Differentiere funktionerne ved tabelopslag og regler for opbygning. Gør rede for hvilke regler du andender i hvert skidt: 
f(x) = x
f(x) = 5 e^x
f(x) = 3x^4 + 2x^3
f(x) = 2x * 1,2^x


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. november 2016 af mathon


Svar #2
24. november 2016 af sofialarson1 (Slettet)

hvilken en af dem er det?


Skriv et svar til: Differentiere funktioner HJÆLP!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.