Matematik

Hjælp søges :-)

06. februar 2017 af Kristensenalex - Niveau: B-niveau

Hjælp jeg skal reducér: 

x\cdot x^\frac{1}{3}\cdot x^{-\frac{2}{3}}


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. februar 2017 af mathon

             x^1\cdot x^{\frac{1}{3}}\cdot x^{-\frac{2}{3}}=x^{\frac{3}{3}+\frac{1}{3}-\frac{2}{3}}=x^{\frac{3+1-2}{3}}=x^{\frac{2}{3}}


Skriv et svar til: Hjælp søges :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.