Matematik

Hjælp søges til matematikopgave, det haster

02. marts 2017 af Helenemadsen1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bilag vedhæftet :)

To funktioner f og g afgrænser i første kvadrant et område M, der har et areal.

f(x) = 2x

g(x) = 1,5 • x+1

a) Løs ligningen f(x) = g(x)

b) Bestem arealet af M.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2017 af mathon

a)
             2^x=1{,}5x+1

                   x=\left\{\begin{matrix} 0\\2 \end{matrix}\right.


Svar #2
02. marts 2017 af Helenemadsen1 (Slettet)

#1

a)
             2^x=1{,}5x+1

                   x=\left\{\begin{matrix} 0\\2 \end{matrix}\right.

Tak for svaret, men kan du sætte ord på hvad det er du gør?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts 2017 af mathon

b)
             A_M=\int_{0}^{2}\left (1{,}5x+1-2^x \right )\mathrm{d}x


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. marts 2017 af mathon

#2
           …inspektionsmetoden.


Skriv et svar til: Hjælp søges til matematikopgave, det haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.