Matematik

Sammenhæng

09. marts 2017 af Kristensenalex - Niveau: B-niveau

Mangler hjjælp til d)

Vedhæftet fil: Opgave.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2017 af peter lind

Du skal foretage en eksponetiel regression ikke en lineær regession


Svar #2
09. marts 2017 af Kristensenalex

Mange tak Peter :-)

Men hvordan regner jeg så d) ud)


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. marts 2017 af peter lind

du skal løse y(1+r) = b*(x*1,10)a divider med y = b*xa og y, b, og x går ud


Svar #4
09. marts 2017 af Kristensenalex

Bliver det så:

\left ( 1+r \right )=1,10


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. marts 2017 af MatHFlærer

Du kan også bruge formlen.

r_y=((1+r_x)^a-1)\cdot100


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. marts 2017 af MatHFlærer

Jeg får at den er 6.49% længere.


Svar #7
09. marts 2017 af Kristensenalex

Jeg kan ikke gennemskue hvad er r_{x}?


Brugbart svar (0)

Svar #8
09. marts 2017 af MatHFlærer

Det er de 10%

Svar #9
09. marts 2017 af Kristensenalex

Jeg får 6,57%


Svar #10
09. marts 2017 af Kristensenalex

Så fik jeg det samme :-) mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: Sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.