Matematik

Rumfang og omdrejningslegeme

13. marts 2017 af miljoi - Niveau: B-niveau
Tjek billedet - jeg forstår ikke opgaven
Vedhæftet fil: IMG_1834.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2017 af janhaa

V=\pi\int_0^h f^2(x)\,dx=\pi\int_0^h r^2\,dx=\pi*r^2x |_o^h\\ \\ V=\pi*r^2h


Svar #2
13. marts 2017 af miljoi

Er det bare sådan ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. marts 2017 af janhaa

#2 Er det bare sådan ?

jepp


Skriv et svar til: Rumfang og omdrejningslegeme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.