Matematik

vægt stål

03. april 2017 af Hove65 - Niveau: 10. klasse

                                                        Hej

jeg vil gerne høre om der er en derude , som kan regne det her ud , da jeg er ved at have givet op.

Jeg skal bruge vægten af et skilt og har flg. oplysninger;Det er lavet af stål Der er stålmassen som er 7,8 g / cm2 og skiltet er en 2,4 mm tyk stålplade.Håber på hjælp -Jeg skal bruge vægten af skiltet og gerne have det skåret ud med formlen,hvordan man gør

                                                                    venlig hilsen

                                                                           Karin


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2017 af mathon

"vægt" = masse

massefylden = 7{,}8\; \frac{g}{cm^\mathbf{\color{Red} 3}}.

Du oplyser ikke skiltets areal A.

                                                    m=\left ( 7{,}8\; \tfrac{g}{cm^3} \right )\cdot A\cdot \left ( 0{,}24\; cm \right )


Svar #2
03. april 2017 af Hove65

skiltets areal er 3848,451

skiltets radius er 35


Svar #3
03. april 2017 af Hove65

Tak for hjælpen


Skriv et svar til: vægt stål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.