Matematik

Rumfang af badekar

03. maj 2017 af Doolan (Slettet) - Niveau: 8. klasse

bredde=70cm

længde=170cm

højde=76cm

Hvad er rumfanget af badekaret??

hjælp mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2017 af Therk

Rumfang = længde gange bredde gange højde.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. maj 2017 af SuneChr

# 0
Du vil sikkert gerne have rumfanget i liter.
Lav derfor alle målene om til dm og brug formlen i # 1.
Man har nemlig, 1 dm3 = 1 liter


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj 2017 af StoreNord

#0   Jah, det kommer jo an på, hvordan man ser på det .....         Se på det her link:

https://www.heste-nettet.dk/forum/5/604826/604826/


Skriv et svar til: Rumfang af badekar

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.